Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στο χώρο της τέντας.

Από το 1999 είμαστε δίπλα σας, με έμπειρο, άριστα καταρτισμένο προσωπικό και προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές σας ανάγκες για σκίαση.

Διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα επιλογών, που μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τον επαγγελματικό ή προσωπικό σας χώρο, αλλά και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής τεντόπανων στην Ελλάδα, ενώ στις εγκαταστάσεις μας λειτουργεί ραφείο με αυτόματες μηχανές για την τέλεια εφαρμογή τους.

Ως προσόν της εταιρείας μας θεωρείται το γεγονός ότι εισάγουμε τεντόπανα και ρολοκουρτίνες, που μας δίνουν την ευχέρεια για τιμές ασυναγώνιστες στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα κατασκευής ρολοκουρτίνας στα επιθυμητά μέτρα.

Με συνέπεια και σεβασμό, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τέντας, πέργκολας και ειδικών κατασκευών, παρέχοντας στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και μακροχρόνιες λύσεις. Κύριος στόχος μας αποτελεί η άμεση και άριστη εξυπηρέτησή σας, και η παράδοση των έργων μας στους συμφωνηθέντες χρόνους. Απευθυνόμαστε σε λιανική και χονδρική πώληση και πραγματοποιούμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Με συνέπεια και σεβασμό, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση τέντας, πέργκολας και ειδικών κατασκευών, παρέχοντας στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και μακροχρόνιες λύσεις.

Κύριος στόχος μας αποτελεί η άμεση και άριστη εξυπηρέτησή σας, και η παράδοση των έργων μας στους συμφωνηθέντες χρόνους. Απευθυνόμαστε σε λιανική και χονδρική πώληση και πραγματοποιούμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

Ωράριο λειτουργίας

  • Δευτέρα – Παρασκευή: 08:00 – 16:00
  • Σάββατο: 08:00 – 13:00
  • Κυριακή: Κλειστό